Intrebari frecvente referitoare la ProSolution Gel

Cum poate un lubrifiant sa mentina o erectie?

ProSolution Gel are efect tocmai pentru ca nu este un lubrifiant. Este sub forma de gel tocmai pentru a putea permite intrarea mai rapida a ingredientelor in penis. In loc sa luati o pastila care are mult de calatorit prin organismul dumneavoastra pana a ajunge acolo unde este nevoie de ea, luati ProSolution Gel care penetreaza imediat tesutul si te ajuta sa obtii un efect imediat si are efect si dupa ce s-a produs erectia.

 

Penisul meu va fi mai mare?

Deoarece ProSolution Gel aduce mai mult sange in penis, erectiile vor fi mai mari, iar penisul se va mari atat in lungime cat si in circumferinta. Desi nu este o crestere permanenta, in timpul actului sexual veti simti o senzatie de marire a penisului.

 

Pot folosi acest produs pentru a preveni ejacularea precoce?

Da! Cu acest produs veti detine mai mult timp controlul asupra actului dumneavoastra sexual. Veti incheia acea partida atunci cand doriti dumneavoastra, nu inainte.

 

Veti avea senzatia de lipicios sau murdar dupa aplicarea gelului?

Nu! Veti observa ca acest gel se absoarbe in totalitate in piele, incalzeste rapid zona si se propaga intr-un mod foarte placut, fara a lasa o piele lipicioasa sau plina de ulei.

 

Se pot folosi prezervative dupa aplicarea gelului?

Bineinteles! ProSolution Gel nu va deteriora continutul prezervativelor si nici nu va cauza alergii.

 

De ce nu se gaseste sub forma de pilula, asa cum este Viagra?

Acest produs este unul topic, adica veti obtine cu ajutorul lui rezultatele dorite doar in cateva secunde. Pentru pastile perioada de reactie este mult mai mare. De asemenea, ca orice produs natural, ProSolution Gel nu are efecte secundare si nici nu creaza reactii gastrice neplacute.

 

Cat de repede apar efectele?

Acest produs contine o formula care penetreaza foarte repede tesutul penian si primele reactii apar in primele 60 de secunde de la aplicare.