Ingrediente

Iata care sunt ingredientele care fac acest produs sa fie foarte eficient:

Acest produs se bazeaza in cea mai mare parte pe principii active extrase din plante, ceea ce ii confera acestui produs posibilitate de a se absorbi foarte bine la nivelul pielii, nelasand urme.

Pentru a obtine rezultatele dorite – erectii instantanee, puternice si de durata – va recomandam sa folositi o cantitate de gel de marimea unei cirese si sa masati cu aceasta cantitate penisul pana la absorbtia totala.

In timp ce dumneavoastra va bucurati de placerile vietii, ProSolution Gel lucreaza pentru dumneavoastra:

  • mareste cantitatea de sange patrunsa in penis
  • produce erectii mai puternice si mai prelungite
  • amplifica valoarea senzatiilor din timpul actului sexual
  • va mentine in forma atat cat doriti dumneavoastra de mult

 

Cele mai importante componente ale acestui produs:

 

L-arginina – este un aminoacid care creste nivelul oxidului de azot din organism. Oxidul de azot are rolul de a dilata vasele de sange din penis pentru a putea permite un flux mai mare de sange. Cu cat fluxul de sange este mai mare, cu atat erectia va fi mai puternica.

Aloe Vera – este o planta botanica ce are efect de relaxare asupra pielii si care ajuta la patrunderea uniforma si rapida a componentelor in piele.

Extracte de Bearberry – mai este cunoscuta si sub denumirea de “uva ursi”- acesta este un astringent care a fost utilizat secole de-a randul pentru tratarea afectiunilor tractului urinar. Bearberry ajuta la cresterea circulatiei sangvine la nivel local pentru a produce o erectie mai puternica si de durata mai lunga.

Extracte de alge – confera o flexibilitate mai mare a pielii, pentru a permite o penetrare mai buna a principiilor active din compozitia lui ProSolution Gel.

Unt de mango – actioneaza ca un lubrifiant de cea mai buna calitate. De secole este considerat un afrodisiac masculin care are proprietatea de a creste performantele sexuale.

Mentol – produce o incalzire si o stimulare a organelor genitale.

Vitamina C – studiile recente arata ca vitamina C este un stimulent sexual. Vitamina C creste apetitul sexual, ajuta la recuperarea mai rapida dupa actul sexual si, in acelasi timp, creste frecventa actelor sexuale. Aplicat in cantitatile recomandate confera erectiei duritate si rezistenta.

 

Toate aceste ingrediente impreuna, in proportiile pe care le aveti in ProSolution Gel ™, reprezinta o actiune rapida si incredibila care functioneaza in fiecare situatie.

Continut:

Di-propilen gligop UPS, apa distilata, carbomer, tritanolamina, glicerina, L-arginina, extracte de aloe vera, extracte de Bearberry, extracte de alge marine, unt de mango, metilparaben, mentol, acid ascorbic (vitamina C), acid citric, arome si conservanti naturali, dar si artificiali.