Recomandari medicale

Tehnica transdermala este o metoda noua pentru imbunatatirea vietii sexuale la barbati. Milioane de persoane sufera de lipsa de incredere si jena asociate cu probleme sexuale, cum ar fi:

·        lipsa posibilitatii de a obtine o erectie

·        erectie incompleta

·        imposibilitatea de a produce placere partenerei

·        pierderea erectiei inainte de finalizarea actului sexual

·        ejaculari premature

·        senzatii de slabiciune si lipsa apetitului sexual

 

Din fericire exista ProSolution Gel ™. Datorita acestei formule rapide, ingredientele naturale si nutrientii ajung direct pe penis, producand o senzatie de plinatate, erectiile fiind mai tari, mai ferme, de lunga durata, se produce o rezistenta sexuala si previne aparitia ejacularilor precoce.

 

 

Iata cum functioneaza:

Dupa cum probabil stiti deja, o erectie se produce atunci cand in penis intra un flux mare de sange si este sustinuta datorita faptului ca sangele se mentine in penis pe toata durata excitatiei pana la eliberarea prin orgasm. In acelasi timp sunt o multime de emotii care pot declansa excitatia, dar si o multime care pot duce la disparitia excitatiei.

 

Barbatii se pot confrunta cu astfel de probleme indiferent de situatie. Alcoolul, stresul, oboseala, grijile, anxietatea sau alte probleme fizice pot duce la disparitia erectiilor. La foarte multi barbati – la aparitia primelor semne – se produce o inhibare totala care poate ruina intreaga sa viata sexuala.

Pe de alta parte multe persoane pot sa mai experimenteze inca senzatii sexuale, dar au impresia ca ceva nu este complet in totalitate, ca experientele ar putea fi mult mai bune, erectiile mult mai ferme si de durata.

 

ProSolution Gel este raspunsul la toate aceste situatii!

ProSolution Gel utilizeaza tehnica transdermala pentru a oferi o absorbtie locala mult mai rapida a principiilor active. Efectul apare imediat, manifestandu-se prin erectii mai ferme si de lunga durata. De fapt, peste 97% din barbatii care au incercat acest produs sustin ca au observat o imbunatatire semnificativa a vietii lor sexuale per ansamblu.

Fluxul sangvin

Aducerea unei cantitati mult mai mari de sange in penis este cheia spre obtinerea unor erectii mai bune. ProSolution Gel contine L-arginina care ajuta la cresterea cantitatii de oxid de azot din zona genitala – oxid de azot care contribuie la “deschiderea” vaselor sangvine pentru a permite intrarea unei cantitati mai mari de sange in penis.

 

Durata erectiilor

Odata erectia obtinuta se poate mentine atat de mult cat doriti dumneavoastra, adica pana sunteti pregatiti sa ejaculati. Datorita principiilor active extrase din diferite plante, acest produs va permite sa obtineti mai mult control asupra situatiei, fara eforturi prea mari.

 

Punctul culminant...

Sa nu uitam ca scopul principal al acestei probleme este sa obtinem imbunatatirea vietii sexuale in ansamblu. In timp ce componentele acestui produs lucreaza pentru tine, tu poti ajunge pe cele mai inalte culmi ale placerii.

Datoria ta fata de propria persoana este sa achizitionezi ProSolution Gel.